Feyzi Akkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öncelikle bölgemizde ve gelecekte de ülkemiz bünyesinde tercih edilen, öğrenciler yetiştiren ve bu çerçevede diğer kurumlara ışık tutacak bir okul haline gelmek için varız.

Misyon: Öğrencileri sürekli gelişime açık, kalifiye, istihdam edilebilir, istihdam edildiği yerde kendisine güvenen marifetli olduğunu ispatlayan bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2017-2018 eğitim öğretim yılında okulumuz öğrencilerinden Mazlum BURHANLI 400 m ve 800 m Cumhuriyet koşularında 1. olmuştur.

Saatler: 08.00 - 16.30
Lojman: 1 - 6 Daireli, Kaloriferli
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim mevcut
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 65,5958
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2018-2019 eğitim öğretim yılında 2 öğrencimiz yüksek öğretime başlamıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %20
Sportif Etkinlikler: Öğretmenlerimiz okullar arası voleybol turnuvasına katılmıştır. Öğrencilerimiz sınıflar arası futbol turnuvasına devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Fuar´ı için çalışmalar hızla devam etmektedir.
Proje Çalışmaları: Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin desteğiyle proje üretmek için yoğun çaba sarfetmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Şu an için yurtdışında herhangi bir projede bulunmuyoruz.

WEB - https://feyziakkayaeml.meb.k12.tr

Adres - Danişment Gazi Mh. 419. sokak Feyzi Akkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Malazgirt / MUŞ

Yerleşim Yeri - ilçe

Ulaşım Kara yolu.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 135 km.